澳门国际

  • <tr id='0FzLUc'><strong id='0FzLUc'></strong><small id='0FzLUc'></small><button id='0FzLUc'></button><li id='0FzLUc'><noscript id='0FzLUc'><big id='0FzLUc'></big><dt id='0FzLUc'></dt></noscript></li></tr><ol id='0FzLUc'><option id='0FzLUc'><table id='0FzLUc'><blockquote id='0FzLUc'><tbody id='0FzLUc'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='0FzLUc'></u><kbd id='0FzLUc'><kbd id='0FzLUc'></kbd></kbd>

    <code id='0FzLUc'><strong id='0FzLUc'></strong></code>

    <fieldset id='0FzLUc'></fieldset>
          <span id='0FzLUc'></span>

              <ins id='0FzLUc'></ins>
              <acronym id='0FzLUc'><em id='0FzLUc'></em><td id='0FzLUc'><div id='0FzLUc'></div></td></acronym><address id='0FzLUc'><big id='0FzLUc'><big id='0FzLUc'></big><legend id='0FzLUc'></legend></big></address>

              <i id='0FzLUc'><div id='0FzLUc'><ins id='0FzLUc'></ins></div></i>
              <i id='0FzLUc'></i>
            1. <dl id='0FzLUc'></dl>
              1. <blockquote id='0FzLUc'><q id='0FzLUc'><noscript id='0FzLUc'></noscript><dt id='0FzLUc'></dt></q></blockquote><noframes id='0FzLUc'><i id='0FzLUc'></i>
                PRODUK
                Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi.
                Waca liyane
                Lampu Banjir (B Series Flood Light)

                Lampu Banjir (B Series Flood Light)

                Lampu Banjir LED Seri cahya banjir anyar LEDIA nggabungake efisiensi energi, kontrol optik canggih, lan estetika profil langsing modern kanggo nyedhiyakake kinerja sing luwih apik kanggo aplikasi pencahayaan banjir. Perumahan die-cast kasar nyedhiyakake manajemen termal sing luwih dawa kanggo kompartemen umur panjang lan tahan cuaca supaya bisa tahan ing lingkungan ruangan sing tantangan. Fungsi utama ◆ Omah aluminium sing kenceng, mati. ◆ Lensa kaca sing tahan banter tahan kejut lan pengaruh. ◆ Bukti karat lan korosi, bahan bubuk lingkungan. ◆ LED kelas ndhuwur merek, output dhuwur, umur dawa. ◆ Reflektor efisiensin entheng lan kaca tebal 4mm kandel. ◆ Pilihan sensor awan. ◆ Pungkasan lapisan bubuk bubuk tembaga lan tembaga
                Cahya Lampu Banjir

                Cahya Lampu Banjir

                AC100-27V / AC220-240V; Pemasangan braket / Mount Wall / Mount Pole, Sensor Awan, IP65, Rampung Grey / Ireng, Garansi 5 Taun, 4000K / 5000K / 6000K.
                Strip Led IP68 Nyata

                Strip Led IP68 Nyata

                Strip LED IP68 nyata, cocog kanggo panggunaan ruangan, sampurna kanggo aplikasi ing jero banyu. Strip fleksibel IP68 / lampu pita IP68 / Lampu tali IP68 / Strip fleksibel jero banyu / Lampu tape jero banyu / Strip fleksibel kanggo swinging pool / Lampu pita kanggo kolam renang. Cocog kanggo kolam renang, lampu langkah njaba, lampu dekorasi ruangan dll.
                COB Flex Strip - Lampu LEDIA

                COB Flex Strip - Lampu LEDIA

                1. Seri COB Flex, kulawarga COB flex Kasedhiya kanggo siji warna, putih sing bisa disetel, RGB lan RGB digital. 2. Flex COB warna putih, Kasedhiya kanggo DC12 / 24V, Min. jembaré 3mm. 3. Flex COB warna siji, Kasedhiya kanggo Abang, Ijo, Biru, Kuning, Amber lsp. Strip fleksibel COB, cahya tanpa titik terus-terusan, kinerja cahya sing sampurna, CRI dhuwur. Strip fleksibel COB / lampu tape COB / Strip COB tanpa titik / Lampu tape COB tanpa titik Cocog kanggo lampu tutup
                LAYANAN

                Perusahaan lampu utama ing internasional

                Wiwit didegake, LEDIA fokus kanggo nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra.

                1. Enquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dipengini, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat kepatuhan.


                2. Desain: Tim desain melu wiwit proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus sing cocog karo kebutuhan klien ..


                3. Manajemen Mutu: Kanggo nyedhiyakake struktur sing berkualitas, kita tetep efektif
                & Sistem Manajemen Mutu sing efisien.


                4. Produksi Massa: Sawise prototipe divalidasi kanggo desain babagan bentuk, fungsi, lan permintaan, produksi dadi tahap sabanjure.


                5. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - manawa liwat layanan intermodal dhewe, supplier liyane utawa kombinasi kalorone.

                KASUS
                Lampu proyeksi ruangan

                Lampu proyeksi ruangan

                Lampu proyeksi ruangan
                Lampu garis njero ruangan

                Lampu garis njero ruangan

                Lampu garis njero ruangan
                Lampu dalan njaba

                Lampu dalan njaba

                Lampu dalan njaba
                Proyek Strip

                Proyek Strip

                Proyek Strip
                Wiwit 2004

                Babagan Kita

                Diadegake ing taun 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi negara sing dununge ing Guangzhou, China, anak perusahaan ing Grup HongliZhihui (Produsen paket LED 2 paling dhuwur ing China). Kanthi luwih saka 30 insinyur sing berpengalaman lan laboratorium uji coba CNAS, manajemen sistem ISO 9001/14001, LEDIA wis nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur kanggo mitra sing dikepengini ing saindenging jagad, kalebu Lampu LED LED, Lampu Industri LED, Lampu Komersial LED lan Lampu Hias LED, kabeh nduweni kualifikasi DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC.


                Wiwit madeg, LEDIA fokus ing nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra. Sajrone pangembangan cepet, LEDIA seneng ndeleng mitra kita dadi saya gedhe lan saya kuwat ing pasar lan pengin terus hubungan sing solid ing taun ngarep!

                GAMPANG KANGGO US
                Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
                Pilih basa liyane
                Basa saiki:Basa Jawa