手机电子游戏

  • <tr id='ftRnde'><strong id='ftRnde'></strong><small id='ftRnde'></small><button id='ftRnde'></button><li id='ftRnde'><noscript id='ftRnde'><big id='ftRnde'></big><dt id='ftRnde'></dt></noscript></li></tr><ol id='ftRnde'><option id='ftRnde'><table id='ftRnde'><blockquote id='ftRnde'><tbody id='ftRnde'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='ftRnde'></u><kbd id='ftRnde'><kbd id='ftRnde'></kbd></kbd>

    <code id='ftRnde'><strong id='ftRnde'></strong></code>

    <fieldset id='ftRnde'></fieldset>
          <span id='ftRnde'></span>

              <ins id='ftRnde'></ins>
              <acronym id='ftRnde'><em id='ftRnde'></em><td id='ftRnde'><div id='ftRnde'></div></td></acronym><address id='ftRnde'><big id='ftRnde'><big id='ftRnde'></big><legend id='ftRnde'></legend></big></address>

              <i id='ftRnde'><div id='ftRnde'><ins id='ftRnde'></ins></div></i>
              <i id='ftRnde'></i>
            1. <dl id='ftRnde'></dl>
              1. <blockquote id='ftRnde'><q id='ftRnde'><noscript id='ftRnde'></noscript><dt id='ftRnde'></dt></q></blockquote><noframes id='ftRnde'><i id='ftRnde'></i>
                PRODUK
                Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na.
                MACA DEUI
                Lampu Caah (B Series Flood Light)

                Lampu Caah (B Series Flood Light)

                Lampu Caah LED Seri lampu banjir anyar LEDIA ngagabungkeun épisiénsi énergi, kontrol optik canggih, sareng éstetika profil langsing modéren pikeun nganteurkeun kinerja anu ditingkatkeun pikeun aplikasi pencahayaan banjir. Perumahan paeh-mati anu tangguh nyayogikeun manajemén termal anu maju pikeun umur panjang sareng kompartemen cuaca-tahan pikeun tahan lingkungan anu nangtang, luar. Fungsi Utama ◆ perumahan aluminium anu kokoh, paéh. ◆ Lensa kaca anu tahan nahan shock sareng pangaruh. ◆ Karat sareng buktina korosi, bahan bubuk lingkungan. ◆ Merk LED kelas luhur, kaluaran tinggi, umur panjang. ◆ Réflektor épisién cahaya tinggi sareng kaca tempered 4mm kandel. ◆ Pilihan sensor siang. ◆ Perunggu sareng warna khusus bubuk bubuk palapis
                Lampu Jalan Lampu Banjir

                Lampu Jalan Lampu Banjir

                AC100-27V / AC220-240V; Bracket mount / Wall Mount / Pole Mount, Sensor Siang, IP65, Gray / Black Finish, 5 Taun Warranty, 4000K / 5000K / 6000K.
                Strip Led IP68 Nyata

                Strip Led IP68 Nyata

                Jalur LED IP68 nyata, cocog pikeun outdoor, sampurna pikeun aplikasi di jero cai. Strip fléksibel IP68 / lampu pita IP68 / Lampu tali IP68 / Jalur fléksibel jero cai / Lampu pita jero cai / Jalur fléksibel pikeun ayun kolam renang / Lampu pita pikeun kolam renang. Cocog pikeun ngayun kolam renang, lampu hambalan luar, lampu hiasan luar jsb.
                COB Flex Strip - Lampu LEDIA

                COB Flex Strip - Lampu LEDIA

                1. Serial COB Flex, kulawarga COB flex Sadia pikeun warna tunggal, bodas anu tiasa disetél, RGB sareng digital RGB. 2. Warna bodas COB Flex, Sayogi pikeun DC12 / 24V, Min. lébar 3mm. 3. Single warna COB Flex, Sayogi kanggo Beureum, Héjo, Biru, Konéng, Amber dll. COB flex strip, cahaya kontinyu-gratis, kinerja lampu anu sampurna, CRI tinggi. COB strip fléksibel / COB tape light / Dot-free COB strip / Dot-free COB tape light Cocog sareng lampu panutup
                LAYANAN

                Perusahaan lampu terkemuka di internasional

                Kusabab ngadegna, LEDIA parantos fokus dina nyayogikeun jasa OEM / ODM sareng ngembangkeun sababaraha produk anu didesain khusus pikeun mitra kami.

                1. Panilitian: Konsumén nyaritakeun faktor formulir anu dipikahoyong, spésifikasi kinerja, siklus hirup, sareng sarat matuh.


                2. Desain: Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun produk rancang khusus anu cocog pikeun kabutuhan klien ..


                3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyayogikeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga épéktip
                & Sistem Manajemen Mutu éfisién.


                4. Produksi Massa: Sakali prototipe parantos disahkeun pikeun desain dina hal bentuk, fungsi, sareng paménta, produksi mangrupikeun tahap salajengna.


                5. Urang tiasa ngatur angkot kanggo mesen - naha ngalangkungan jasa antarpasar kami nyalira, panyadia sanés atanapi kombinasi duanana.

                KASUS
                Lampu garis jero rohangan

                Lampu garis jero rohangan

                Lampu garis jero rohangan
                Lampu jalan luar

                Lampu jalan luar

                Lampu jalan luar
                Proyék strip

                Proyék strip

                Proyék strip
                Lampu proyéksi luar

                Lampu proyéksi luar

                Lampu proyéksi luar
                SUKSES 2004

                perkawis urang

                Didirikeun taun 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co., Ltd mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nagara bagian anu aya di Guangzhou, Cina, cabangna handapeun HongliZhihui Group (Top 2 pabrik pakét LED di Cina). Kalayan langkung ti 30 insinyur anu berpengalaman sareng laboratorium uji CNAS, manajemén sistem ISO 9001/14001, LEDIA parantos nyayogikeun produk nilai anu saé pikeun mitra kami anu terhormat di panjuru dunya, kalebet Lampu LED Luar, Lampu Industri LED, Lampu Komérsial LED sareng Lampu Hiasan LED, sadayana diantarana DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC mumpuni.


                Kusabab madegna, LEDIA parantos fokus kana nyayogikeun jasa OEM / ODM sareng ngembangkeun sababaraha produk anu didesain khusus pikeun mitra kami. Salila ngembangkeun gancang kami, LEDIA bungah ningali mitra kami janten langkung ageung sareng kuat di pasarna sareng hoyong neraskeun hubungan anu padet di taun payun!

                BISA NGARUU KA URANG
                Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
                Milih basa anu sanés
                Basa ayeuna:Sundanese